Aromaterapi med Saunagus-mesteren

Ved Aroma-terapi går man lidt dybere i oliernes egenskaber der styrkes ved en perfekt synergi, hvilke giver den præcise ønskede virkning.

Aroma-terapi er behagelig varmepåvirkning med helt specielt udvalgte ægte æteriske olier. Oliernes virkning giver dig den behandling din krop og sind har brug for. Går du rundt og er lidt stresset og trænger til at få skuldrene ned på plads eller vågner du hver morgen med hovedet fuld af tanker og ikke føler dig udhvilet, så kan det være du skal overveje at forkæle dig selv med en total afstresningskur af 3 sessioner som varer godt en time i alt.

Har du haft en hård træningsperiode? Så kan du med fordel trække ind i varmen til en lækker behandling med ægte æteriske olier som er lagt i en synergi der vil give dit kredsløb og muskler et skub mod hurtigere restitution. Samtidig beroliger olierne dit sind og giver dig ekstra energi til fremtiden træningspas.

Ønsker du en detox-kur som giver en udrensning af affaldstoffer i hele kroppen er dette også muligt. Flere af de æteriske olier styrker immunforsvaret og sammen med den høje varme påvirkning tror kroppen at den har feber og mange bakterier bliver i samme behandling også skyldet ud med urin og sved. Andre olier påvirker fordøjelsen og man kan de efterfølgende dage fornemme farveskift i éns efterladenskaber ved toiletbesøg, fra eksempelvis Peber eller Ingefær som har stærke effekter.

Efter hver behandling modtager du som det sidste en opkvikkende behandling som sender dig ud af terapien med fornyet energi og et styrket immunforsvar.

Alle behandlinger består af 3 sessioner af ca. 10 min varighed og imellem sessionerne er der ca. 10 min afkøling.