Saunagus består ofte af 1 til 3 sessioner som vare ca 10-15 minutter.
Her præsenteres du for af ægte økologiske æteriske olier som nøje afmåles af gusmesteren.
Olierne udvælges til præcis det ønskede resultat. Måske ønsker du en afstresningskur, måske ønsker du bare et kick af en hård varme med nogle friske og opkvikkende olier.
Sessionen forløber ved at gus-mesteren hælder blandingen af olier og vand eller is på ovnen. Herefter svinges varmen rundt i saunaen med et håndklæde i forskellige teknikker. Efter sessionen er det tid til at få kølet ned. -Dette skal ske med rigeligt at drikke og ved nedkøling i koldtvandsbruser eller hvad der ellers er tilgængeligt. Er man i nærheden af havet er dette selvfølgelig at fortrække 🙂
Med én omgang saunagus i rygsækken om ugen er du så godt som fritaget for snue i vinterhalvåret, afhængig af hvilke olier din gusmester har valgt at bruge.
Showgus er af samme princip, men her kan gusmesteren trække flere elementer ind i saunagusen som for eksempel musik / sang, udklædning i en  sammensætninger af olier som passer til historien.
Ifølge de nationale saunaregler skal der under konkurrence være følelser indblandet, så du kan samtidig få en bevægende teateroplevelse.
Ønsker du besøg i egen sauna eller har du lyst til jeg kommer forbi en svømmehal eller sauna efter dit ønske, så kontakt mig gerne her

Saunagus kan også nemt bruges i forbindelse med polterabend eller andre arrangementer hvor oplevelsen kunne være speciel og sanselig.

Bemærk: Ønsker du jeg kommer ud til jer, skal saunaovnen altid være med sten på ovnen og alkohol bør ikke nydes før saunagusen da alkoholen dehydrere kroppen.